Ajánlataink 2021-ben

„Ha kicsike vagyok is” című programunk egy órán belüli zenés-táncos foglalkozást jelent óvodás és iskolás gyermekek részére, akár néprajz óra akár táncház keretein belül.

„Koncert velünk” című tevékenységünk egy órás előadást takar a Kárpát-medence népeinek népzenei anyagából. Első lemezünk anyagára épül és folyton újuló repertoárunk adja a műsor tartalmát!

„Addig megyek, addig járok” a Kárpát-medence sokszínű kultúráját hivatott bemutatni! Rendszeresen tartunk folklór műsort bel- és külföldön egyaránt.  Ezek zenés-táncos műsorok, amiket a világ minden pontjából érkező közönségnek kínálunk fel és egyértelműen mi is vezetünk le angolul vagy németül.

Táncházak, mulatságok a banda tevékenységének szerves része. A Kárpát-medence magyar nyelvterületének zenei hagyományaira épül, igénynek megfelelően!

Rendezvényeken való színvonalas muzsikálás a zenekar profiljának része. Céges események, családi ünnepségek, aláfestő zenéjétől a tematikus igényekig.

Tánccsoportokkal való munkák a kezdetektől jellemzik az együttest. A műsor zenei anyagának összeállításától, a csoportos próbákon keresztül, a gálaműsor minőségi előadását vállaljuk.

tarsoly_fecebook_profil.kek1 szerkesztett

 

 

 

A zenekar technikai igényei (pdf):